va place Romania

sâmbătă, 29 mai 2010

inamicul nostru nr 1!!!!!


A taiat pensiile si salariile cu 25%, ca doar nu e prost sa sil taie pe al lui, ce credeti?Buncicii nostri(parinti parintilor nostri), noi ce facem? stam si ne uitam

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Meciul de wresling al lunii! 1#

daca sunteti fani ai wreslingului meciul acesta o sa va para palpitant: undertaker vs shown michael!


castigator: Undertaker

din pacate ei 2 au au facut un pariu:daca pierdea shown michaels isi incheiea cariera de wresler, daca pierdea undertaker recordul sau de 17 victorii consecutive sar fi sfarsit!eu tineam cu shown michael!

miercuri, 21 aprilie 2010

Ziua Pamantului!!!

Azi este ziua pamantului!!!este o sarbatoare splendita!

intrunirea Basescu-guvern

Cum credeti ca a fost intrunirea Basescu-guvern?
a)Box
b)wresling
c)lapte gros

duminică, 18 aprilie 2010

despre presedintele Basescu

Nu inteleg dc oameni lau votat.
1. a lovit un copil!
2. de unde are el atatia bani?
3.face partidul dupa chipus si asemanarea sa!
4. nu invata, boc ne-a tras in jos si tot pe Boc la numit presedinte!
5.nu ar refuza nimic pentru iubitele sale fete( asta insemnand sa le bage si in partid!)
6.A furat un telefon
7.A vrut sa faca legale drugurile usoare(ca scuza a zis ca si America face asta se dc sa nu facem si noi?)
8.Nici nu cred ca stie tabla inmultiri.
9.Basinescu ma bucur daca citesti asta!!!

vineri, 16 aprilie 2010

m-am intors!!!

Astzai mam intors din excursie a fost foarte frumoasa!

joi, 15 aprilie 2010

Blogger nou

Dupa cum ati vazut avem un nou Blogger printre noi! bun venit vladh2009!

miercuri, 14 aprilie 2010

taximetristrul nesimtit

Azi de la pranz cand am mers cu mama la magazin am vazut un taximetrist care a parcat pe linia de pietoni! si o mama cu un copil un carucior pe unde sa treaca sa certat cu acel taximetrist si pana la urma taximetristul a injurat-o! este total nedrept. si a ramas acolo. am participat la aceasta intamplare.

marți, 13 aprilie 2010

Prostia Romaneasca #1

Salut!Azi prima noastra rubrica din prostia romaneasca!Sa vedem ce surprize avem azi...

•Sa ne reparam masina...:)

•Si desigur sa nu uitam sa o inmatriculam!

•La plimbare prin cartier:)).Placuta priveliste, nu?Pot simti aerul curat si din casa... :))
•E clar ca oameni numai au bani si isi facreclama prin.... :)).



•Doar cititi mesajul...






Salajan!

De vreo patru ani parcurg aproape în fiecare seară distanţa de la A la B (şi retur) în aproximativ 10-15 minute, în Sălăjan. Azi povestesc:

Start! Undeva printre blocuri răsună un cânt de jale si durere: “Şi pentru cel mai mare barosaaan, Waşington! Fărăăă număăăăr ca să moară toţi duşmanii!” etc.

-> Merg câţiva metri şi observ că cineva şi-a lăsat casetofonul în maşină. Mare greşeală, mâine o să-i pară rău!

-> Când ajung la farmacie, ca (aproape) în fiecare seară, mă întâlnesc cu “doamna sfioasă fără adăpost”, aşa îi spun eu. E mereu îmbrăcată în negru şi nu e chiar jerpelită, evită contactul cu alte fiinţe umane şi stă cu capul plecat. Are la gât coliere si bucaţi de aluminiu, iar la mâna dreaptă poartă multe mătănii, brăţări şi alte obiecte din metal. Stă mereu, fie iarna, fie vară, la întrarea în farmacie. Nu ştiu de ce, dar eu mi-am închipuit întotdeauna că a fost profesoară cândva.

-> Lângă benzinărie sunt adunaţi urmaşii băieţilor de cartier, nişte agarici pe care îi văd de ani buni stând adunaţi în faţa unui obiectiv strategic. Stau pur şi simplu în picioare şi mănâncă seminţe până se face covor pe asfalt. Aceşte specimene îmbrăcate stil cocalar.com s-au adunat la început pe la colţuri de bloc, apoi au apărut înternet cafe-urile şi s-au adunat acolo. După ce au dispărut “interneturile” s-au adunat la casa de pariuri, iar recent s-au mutat lângă benzinărie. E viaţa lor!

-> După benzinărie urmează curtea cu ţigani. În mijlocul civilizaţie mai există câteva cocioabe strânse ciorchine într-o curte mică, în Sălăjan. Activitatea e diversă. Ori ies în pijama să fumeze “la poartă” , ori îşi scot sistemul 5.1 cu tot cu dvdplayer şi ascultă manele în timp ce joacă table. Când sunt cu adevărat binedispuşi îşi parchează maşinile cu spatele la stradă, dau muzica la maxim şi beau bere din sticle de plastic. Azi erau doar doi care fumau în linişte.

-> Urmează apoi părculeţul făcut recent de Negoiţă. Eeeee dragii mei, acest parculeţ e un tărâm magic! Multe năzdrăvanii se întâmplă aici. Câteodată găseşti emokizi, câteodată găseşti muncitori care beau o bere după muncă, altădată găseşti pitzipoance de cartier care o ard aiurea cu cocalarii de serviciu. În seara asta era nebunul beţiv care vorbeşte singur. Stătea pe o bancă şi rostea în neant: - Amore mio, spune tu! [pauză] – De ce nu vobeşti fă cu mine, da ce io vorbesc singur!?!?! întotdeauna are o sticlă mică de bere Neumarkt în mână, dar fac pariu ca n-are bere în ea . :)

-> Traversez strada Ilioara, ajung în faţa blocului meu. La prima scară, pe bancă, stă Ilie. Ilie e un personaj simpatic în sinea lui şi cred că are un ficat beton. Ilie n-a mai fost treaz de prin ‘93 dar e încă în viaţă. Ilie face multe pentru câteva “sute” de tărie. Spală maşini, vinde flori sau lemne pe care le găseşte la gunoi, îţi deschide uşa la scară şi cred ca uneori mai face şi pipi în lift.

-> Trec de barbatul cu ficat de fier şi ajung la scara mea. Ne-au furat caloriferul de la intrare joia trecută. Pe mine nu mă deranjează dar e nasol pentru Ilie, el acolo se încălzeşte iarna. Urc la etajul cinci unde miroase a pipi de câine. Cineva îşi usucă unul sau mai multe covoare “botezate” de patruped. Intru repede în casă. Finish!

Text copiat de cenusespune.com

un chat

dupa cum puteti vedea am postat un chat!regulile sunt: fara spam, fara injuraturi si fara ma sau ba!exces de emoticoane la nume=ban!

Get your own Chat Box! Go Large!

luni, 12 aprilie 2010

CE DRAGUT!!!


acest catelusi este foarte dragalas!!

wow ce mai jucator

o sa va pun un filmulet in curand!

incepem

Astazi 12.04.2010 a fost creat acest blog! numele meu este bragarin